Du som söker kvalitetsfoder

Hej, alla mina härliga läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om det mesta som har att göra med trädgård och entreprenad. När det kommer till mig och mitt liv så är en bra trädgård någonting som jag värdesätter högt, mycket för min egen skull, men även för min hund Ludde. Idag tänkte jag skriva om någonting som skiljer sig ganska mycket från mina vanliga inlägg, nämligen om Stillton kvalitetsfoder för dig i Kungsbacka, Falkenberg eller Varberg, då jag vet att många av mina läsare äger hundar och jag vill tipsa angående det här för att det var ett par stycken av er som faktiskt hörde av er i kommentarerna på ett annat inlägg där jag skrev lite om Ludde.

Jag har vänt mig till Stillton och köpt deras kvalitetsfoder ett bra tag nu och kan tryggt säga att jag är hur nöjd som helst med både fodret och företaget. Ludde har också mått mycket bättre än tidigare och har fått glans i pälsen och är mycket piggare. Nu så springer han till exempel runt i trädgården bakom huset och busar för fullt med husse. Jag kan varmt rekommendera Stillton och deras foder till alla er som undrade.

Du gillar kanske också...