Bostadsanpassning i Borlänge

Hej igen, alla mina härliga och glada läsare, och välkomna tillbaka hit till bloggen där jag för det mesta skriver om trädgård och entreprenad. Jag hoppas att alla mår fint idag och att ni har det bra i det här oerhört vackra vädret som vi har just nu! Idag så tänkte jag skriva lite till er då jag känner att jag vill passa på att tacka er för allt ert engagemang när det kommer till den här bloggen. Men såhär i förbifarten, för alla er som frågade i ett inlägg förra veckan så tänkte jag berätta att den byggservice som vi anlitade heter Ströms Byggservice och de hjälpte oss med bostadsanpassning här i Borlänge, men de kan även så klart hjälpa er i bland annat Hedemora och Säter.

De gjorde sitt jobb på ett oerhört smidigt och engagerat sätt och vi är hur nöjda som helst med deras tjänster. De var dessutom extremt lätta och trevliga att ha och göra med, vilket är någonting som aldrig skadar heller. Hur som helst så måste jag som sagt passa på att tacka alla er som har följt med mig här ett tag nu, men också alla ni som är nya här på bloggen och har kommit in och börjat kommentera, starta diskussioner och bara allmänt skapa en bra stämning för oss alla. Jag är väldigt tacksam för att jag har just er som läsare och hoppas verkligen att ni fortsätter såhär!